5 targuri de Craciun din Germania pe care nu trebuie sa le ratezi

Unde poti simti cu adevarat spiritul Craciunului, daca nu in Germania?

Pietele tematice fermecatoare decoreaza tara in aceasta perioada magica a anului, iar numerosii turisti sunt hipnotizati.

De la turta dulce, delicatese locale, ornamente traditionale artizanale, vin fiert, cadouri si colinde, sau nelipsitii carnati, nu e nimic ce nu vei gasi in aceste piete de Craciun din Germania, fie ca alegi sa le vizitezi pe cele mai populare, fie sa le descoperi pe cele mai ascunse din satele medievale, care sunt desprinse parca din povesti.

Pe langa cumparaturi pentru cei dragi, aceste mici sau mari targuri de Craciun iti ofera experiente de neuitat ce combina cultura locala cu divertismentul si bucuria de a calatori intr-un cadru de poveste.

Nu trebuie insa sa uitam ca si la noi in Romania sunt targuri de Craciun care anual se iau la intreceri avand in vedere micile bunatati pe care le gasim de-a lungul turului aici referindu-ne in special la dulciuri si vin cat si preparatele traditionale specifice sarbatorilor de Craciun. In acest an cele mai frumoase targuri au avut loc la Sibiu, Cluj si Bucuresti.

Trebuie sa recunosc ca preturile produselor intalnite sunt putin cam ridicate insa pentru satisfacerea poftelor banii nu sunt intodeauna o problema.

targul_de_craciun_piata_mare_96741000.jpg

Lasă un comentariu